Menu fra køkkenet · GrøntMøde
Maden serveres af Niklas Milthers fra Nordhøj Permakultur.
TORSDAG
Aftensmad
Varmt:
Grøntsagswok m. squash, østershatte og danske ærter
Sursød sauce på hyben
Brød
Salater:
Tomatsalat
Stegt hokkaido m. grønt og æbler
Kartofler i tomatpesto
FREDAG
Frokost
Humus på danske ærter og brød m. sylt
Salater:
Spidskål m. pære og fennikel
Kartofler m. grønpesto
Aftensmad
Varmt:
Falafler m. stegte kartofler
Hertil tzatiki og brød
Salater:
Tomatsalat
Rødkål råmanieret m. bær
Grønnebønner m. syltet rødløg
LØRDAG
Frokost
Humus på danske ærter og brød m. sylt
Salater:
Linser m. rødbeder og sennep
Grønsalat m. syltede rødløg og mormor
Aftensmad
Varmt:
Hestebønnepate m. rattatouille
Hertil brød
Salater:
Tomatsalat
Saltede agurker i dild
Kartofler i krydderurter
SØNDAG
Frokost
Humus på danske ærter og brød m. sylt
Salater:
Agurker og vandmeloner i krydderurter
Gulerødder m. æbler, grønt og bær